SEM byrå i Stockholm

Vill du veta mer?

Annonsera med i fokus

Oavsett om du är nybörjare eller redan använder dig av sökordsannonsering, ger vi dig verktygen för att maximera dina intäkter och avkastning. Vår SEM-byrå sätter strukturen för att dina annonser ska generera maximalt antal förfrågningar eller köp genom relevanta klick.

 • Driv försäljning och hitta nya kunder.
 • Marknadsför och bygg ditt varumärke.
 • Förbättra resultat och öka avkastning.

Är du intresserad av att optimera ditt företags framgång genom datadriven annonsering? Vi tar gärna en kopp kaffe och prata mer. Vår SEM-byrå har bas i Stockholm men vi tar självklart även digitala möten. 

Vilka plattformar arbetar ni i?

Google Ads

Vi har erfarenhet av att köra Google-annonser och skapa höga konverteringar från dem. Om du vill rikta in dig på SEO-trafik är Google den bästa plattformen.

Bing Ads

Vi är en erfaren Bing Ads-byrå som arbetar med sökordsannonsering och tillsammans skapar vi snabba och effektiva resultat med ökad trafik, fler leads/förfrågningar och bättre försäljning.

Youtube Ads

Med YouTube Ads kan du nå en bred publik på världens största videoplattform. Använd kraftfulla videobudskap för att engagera din målgrupp och få mätbara resultat. 

Olika SEM-kampanjer

google ads byrå

Google Sök- och Shoppingkampanjer

Google Sök-kampanjer syftar till att öka hemsidans trafik, medan Google Shopping-kampanjer syftar till att öka konverteringsfrekvenserna för lokala e-handelsbutiker genom att visa produktinformation överst i sökresultaten, vilket leder till ökad intäkt.

Google Display- och Appkampanjer

Google Displaykampanjer visar annonser på hemsidan, medan Google Appkampanjer visar annonser inuti mobilappar. Displayannonser och Appkampanjer används båda för att främja varumärkesmedvetenhet.

YouTube-video och Google Discover-kampanjer

YouTube-video kampanjer är annonser som ökar närvaron för ett varumärke på YouTube, medan Google Discover-kampanjer är personligt anpassade bildrika annonser som visas på Gmail, Google-flöden och YouTube för varumärkesprofilering, e-handel och tjänstsidor.

Såhär ser vår process ut

arrow
01

Startmöte

Vi startar alltid upp våra SEM-projekt med en inledande dialog och ser över dina kampanjmål, kampanjbudget och den tidslinje du har i åtanke.

arrow
02

Sökordsanalys

Varje projekt inleds med en analys av hemsidan. Vi undersöker vad besökarna söker efter, granskar befintliga sökord, och bedömer konkurrentlandskapet för att skapa en lista med rekommenderade sökord som vi diskuterar tillsammans.

03

Kampanjstruktur

Nästa steg är att skapa en kampanjstruktur som optimerar din avkastning på investerade medel. Vi utgår från den tidigare sökordslistan och styr riktningen av SEM-annonserna, samt fastställer månatliga budgetar.

arrow
04

Uppsättning av annonser

Här börjar den kreativa processen. Vi skapar annonser och kan även ta fram landningssidor som är skräddarsydda för dina sökord och målgrupp. Ju mer relevanta dina SEM-annonser är, desto bättre klickvärde får du.

05

Löpande optimering och rapportering

Vi noggrant övervakar data och finjusterar din SEM-kampanj för att säkerställa bästa möjliga resultat, inklusive optimering av struktur, sökord, annonser och budgetfördelning. Våra månatliga rapporter och regelbundna möten säkerställer fullständig insyn och ett nära samarbete med dig.

Vanliga frågor

SEM är en digital marknadsföringsmetod där du betalar för att få klick eller ökad synlighet i sökmotorer som Google eller Bing. Genom denna strategi kan du öka din online-närvaro och rikta in dig på en målinriktad publik som aktivt söker efter relevanta produkter eller tjänster. Det ger en kostnadseffektiv möjlighet att marknadsföra ditt företag och dra nytta av potentiella kunder som redan visar intresse för vad du erbjuder.

Exempel på hur SEM används i verkligheten:

 • En företag som specialiserar sig på yoga-utrustning investerar i SEM-annonser för att synas när användare söker efter ”köpa yogamatta” eller ”yoga-redskap online”.

 • En lokal pizzeria optimerar sin synlighet genom SEM för söktermer som ”pizzeria nära mig” eller ”hämtpizza [stadsnamn]”.

 • En konsultfirma använder SEM-byrå för att synas vid sökningar relaterade till deras expertområden, såsom ”affärsstrategi” eller ”digital marknadsföringstjänster”.

Den främsta fördelen är dess överkomlighet. Alla typer av företag har råd med det. Det fungerar enligt modellen PPC (Betala Per Klick), vilket innebär att du bara betalar när någon landar på din önskade sida.

Andra fördelar med SEM-annonsering inkluderar:

Ökad Synlighet: Med SEM har du möjlighet att synas i toppen av sökresultaten och få ökad exponering för ditt varumärke eller dina produkter.

Precision: Genom att välja rätt sökord och målgrupp kan du träffa en specifik publik som aktivt söker efter det du erbjuder.

Mätbarhet: SEM ger dig möjligheten att mäta och analysera resultaten av dina annonser. Du kan enkelt följa antalet klick, identifiera vilka sökord som ger bäst resultat och spåra konverteringar, vilket ger värdefull insikt för din marknadsföringsstrategi.

Vår SEM-byrå ger dig de förutsättningarna du behöver för att lyckas i sökords-djungeln. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer! 

I Sverige görs det 55 miljoner sökningar endast på Google varje dag (ungefär 5,5 googlingar per person i genomsnitt per dag). Att annonsera för potentiella köpare som aktivt söker efter din produkt blir därför mycket effektivt. Detta är särskilt viktigt om ni har låg organisk sökbarhet. Ni betalar endast när någon klickar på er annons, vilket gör det till en effektiv kanal.

Vi sätter upp främst alla typer av kampanjer som:

 • Google sökkampanjer
 • Google shoppingkampanjer
 • Google display-kampanjer
 • Youtube-video kampanjer
 • Google discover-kampanjer
 • App-kampanjer
 • Smart-kampanj
 • Prestanda max-kampanjer

För att veta vilken SEM-kampanj som passar er verksamhet bäst så hör gärna av dig!

Google Ads-annonsering är idag en fördelaktig och kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. Genomsnittskostnaden per klick (CPC) varierar mellan 4-9 SEK enligt studier. Notera att priset kan skifta betydligt beroende på faktorer som bransch, sökordskonkurrens och målgruppsinriktning.

För branscher med hög konkurrens, som finansiella tjänster, kan CPC vara högre. Å andra sidan har mindre konkurrensutsatta eller nischade branscher oftast lägre CPC. Fördelen med Google Ads är att du endast betalar när någon faktiskt klickar på din annons, vilket ger kostnadseffektiv marknadsföring och riktad betalning för potentiella kunder.

Efter att vi har utvecklat och lanserat er första kampanj kommer ni att se resultat mer eller mindre omedelbart.

Vår byrå har en konstant dialog med företag från olika branscher gällande SEM och många andra digitala tjänster. Mest troligt så har vi hjälpt företag som verkar i samma eller liknande marknad som er. Det innebär att vi redan har en robust grundstrategi på plats för annonsering på Google, Bing eller Youtube, redo att skräddarsys efter era unika behov. Vi förstår självklart att varje företag är unikt, och vår målsättning är alltid att leverera individuella och effektiva lösningar som bäst passar er bransch och era mål.

I vår SEM-paket får varje kund en dynamisk månadsrapport som skräddarsys efter de data som är mest relevant för er. Vi noggrant granskar dessa rapporter under våra månads- eller kvartalsvisa möten, och ni har alltid möjlighet att ställa frågor eller begära förtydliganden kring de presenterade siffrorna.

Andra tjänster vi erbjuder

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig och förstå dina utmaningar och unika behov. Oavsett om det är en fullständig digital strategi, en uppdatering av er webbplats, SEO-optimering för ökad synlighet eller skapande av engagerande innehåll – vi är här för att hjälpa. 
 
Vänligen dela några rader om vad ni behöver hjälp med så återkommer vi så snart vi kan! 

Redo att komma igång?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.