Företagshemsida i Stockholm

Vi bygger moderna hemsidor som hjälper dig att generera nya kunder och lyfter ditt varumärke sju dagar i veckan.

Vill du veta mer?

Man har 0,05 sekunder på sig att göra ett bra intryck

Undersökningar visar att besökare hinner bilda en uppfattning kring en hemsida på 0,05 sekunder. Hela 67% säger dessutom att de är mer benägna att köpa något från ett företag som har en mobilanpassad hemsida.

Kraven på att ha en användarvänlig och snabb hemsida är högre än någonsin. Har du inte det så går du med största sannolikhet miste om potentiella kunder.

En hemsida som inte är skräddarsydd för din målgrupp innebär en sämre användarupplevelse med en lägre konverteringsgrad som resultat. 80% av alla företag som väljer att bygga en ny hemsida säger att de gör det på grund av att den konverterar för dåligt.

Har du frågor om ökad konvertering eller vill du få hjälp att bygga din företagshemsida Stockholm? Hör av dig!

Hur bygger vi hemsidor?

Utveck­ling av hemsida

Innan kodningen startar klargörs syftet och målet för att säkerställa att utvecklingen går i rätt riktning. Utvecklarna tar sig an design, gränssnitt och eventuella integrationer, säkerställer responsivitet och testar löpande.

Integration av externa system

Kopplingen till andra system skapar nya möjligheter på hemsidan, från CRM-system till produktdatabaser. Integrationer skräddarsys för att passa företagets behov och öppna upp för effektivare processer.

Utbildning innehåll och tester

Innehåll läggs till genom överföring från befintlig hemsida eller skapande av nytt material. För att säkerställa att innehållsförändringar kan hanteras självständigt lämnas även material ut. Vidare genomförs nogranna tester för god funktionalitet & responsivitet.

Lansering

Den efterlängtade dagen då den nya hemsidan går live! Vi tar hand om serverinstallation, konfigurering, registrering mot sökmotorer och DNS-ompekning. Innehållet testas av både oss och er för att säkerställa en smidig övergång och optimal funktionalitet.

Fri 30-minuters konsultation för hemsidor utan förpliktelser

Vi erbjuder en grundlig hemsidsanalys för att optimera din webbplats. Vår analys täcker teknik, användarvänlighet, konvertering, innehåll  & SEO samt konkurrens. Kontakta oss för att förbättra din webbplats och din online-närvaro.

Du kan få tillgång till denna tjänst endast om du väljer vår webbhotelltjänst. Om du väljer att hysa din webbplats på vår server kommer vi att hantera och underhålla den, vilket inkluderar: Domän och webbhotell, WordPress-webbhotell, Webbplatsens säkerhet, Hälsokontroll av webbplatsen, Övervakning av driftstid, Återställning/rensning av hackad webbplats, Daglig säkerhetskopia av webbplatsen, Optimering av webbplatsens hastighet, SSL-certifikat, Åtgärd av trasiga webbplatser, osv.

Vi erbjuder också digitala marknadsföringstjänster till våra kunder, såsom:

Sökmotormarknadsföring (SEM)
Marknadsföring i sociala medier (SMM)
Sökmotoroptimering (SEO)

Genom att tillhandahålla dessa tjänster ser vi till att din webbplats får tillräckligt med trafik.

För omedelbar trafik kan du använda SEM- och SMM-tjänster, men för kontinuerlig gratis trafik från sökmotorer bör du använda SEO-tjänster. För att få veta mer om dessa tjänster kan du ringa oss.

Snabbladdad hemsida

Snabb laddningstid är avgörande för både användare och Google, och kraven förblir höga. För att optimera försäljning och synligheten på Google för viktiga sökord är det nödvändigt att ha en snabb hemsida.

Inte alla hemsidor kan uppnå perfekt laddningstid, men grunden måste vara stark. Genom att undvika onödiga mallar med överflödig kod och ett överflöd av plugins kan vi erbjuda en stabil och snabb hemsida som både användare och sökmotorer uppskattar.

Uppdatera utan krångel

En levande hemsida kräver enkel redigering och uppdatering. Oavsett om det handlar om att justera befintligt innehåll eller skapa nya sidor bör förändringar i verksamheten återspeglas smidigt på hemsidan.

Våra hemsidor är skapade för att vara lätta att uppdatera med nytt innehåll i form av design och innehåll. Möjligheten finns även att kunna arbeta med nya funktionaliteter på egen hand, men självklart kan vi hjälpa till vid behov om så önskas.

Behåll trafik vid lansering

Lanseringen av en ny hemsida kan medföra risker, särskilt om man redan har goda placeringar på Google. Vi hanterar dessa risker genom att:

När vi utvecklar hemsidor är det viktig för oss som digital byrå att förbättra våra kunders placering på Google efter livesättning. Vi arbetar agilt med samtliga projekt och säkerställer alltid att hemsidorna vi bygger förbättrar Google placeringen och att kunderna behåller värdefull trafik.

Mer än bara hemsidan

Våra mest framgångsrika projekt tar form när vi axlar det övergripande ansvaret för både din hemsida och marknadsföring. Vi är en digital byrå och har lång erfarenhet av Google-optimering och digital marknadsföring, och kan hjälpa till med att öka organisk trafik genom SEO samt sätta igång betalannonser på Google eller olika sociala medier kanaler.

Genom att ha full kontroll över både hemsidan och marknadsföringen säkerställer vi att rätt trafik möts av det precisa budskapet på din hemsida. Detta integrerade tillvägagångssätt bidrar till att öka din försäljning och stärka din närvaro på nätet.

Vanliga frågor

På vår byrå sträcker vi oss bortom traditionella gränser och erbjuder inte bara design och utveckling av webbplatser. Vi omfattar även webbplatsunderhåll, hosting och marknadsföringstjänster. Genom att välja flera av våra tjänster får du inte bara konkurrenskraftiga priser utan också en allt-i-ett-lösning som adresserar varje aspekt av dina webbbehov.

Vi strävar alltid efter att skapa en ny nöjd kund och vår förhoppning efter varje avslutat projekt leder till en positiv recension på vår Google sida.

Varför ska jag välja Pixeltokig webbyrå?

Du ska välja oss om du vill ha en hemsida som genererar leads och försäljning. Vårt erbjudande är speciellt anpassat för små och medelstora företag som vill växa online. Väljer du oss får du en långsiktig partner för digital tillväxt som kan mer än bara hemsidor.

Du får en hemsida som är skräddarsydd från grunden för att passa just ditt företag och hjälper dig att nå dina mål. Du får tillgång till en kvalitetslösning till ett konkurrenskraftigt fast pris som brukar oftast kostar betydligt mer hos våra branchkollegor.

Hur mycket kostar en hemsida?

Priset för att skapa en hemsida varierar beroende på flera faktorer, inklusive design, funktionalitet, omfattning och underhåll. Generellt sett sträcker sig kostnaderna vanligtvis från 10 000 till 200 000 kronor eller mer, beroende på de specifika krav som din verksamhet har.

För att få en mer exakt uppfattning är det viktigt att kontakta olika designbyråer och diskutera dina behov. En väldesignad och funktionell hemsida representerar dock en värdefull investering för din företagsframgång online. Det är här vi på Webicient kommer in i bilden. Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert och diskutera detaljerna i skapandet av en framgångsrik hemsida för ditt företag, eller utforska våra paketpriser för att hitta en lösning som passar bäst för dig.

Hur lång tid tar det innan min hemsida är klar?

Vi har tagit fram en effektiv process som gör att vi kan utveckla skräddarsydda hemsidor på kort tid. Exakt hur lång tid det tar beror på hur stort projektet är och komplexiteten, men räkna med ungefär 3-4 veckor från beställning.

Är hemsidan anpassad för Google?

Vi har lång erfarenhet av sökmotoroptimering och alla våra hemsidor är SEO-optimerade. Allt från webbplatsens struktur till hastighet och innehåll är anpassat för att maximera synligheten hos Google. Har du en befintlig hemsida med trafik så ser vi till att du inte tappar din plats i samband med ombyggnaden.

Kan jag uppdatera hemsidan själv?

Våra hemsidor byggs uteslutande i världens största CMS-system WordPress. När vi bygger hemsidan säkerställer vi att den är lätt att förstå för dig som kund och att innehållsförändringar kan ske självständigt utan  någon krångel och kodkunskap. Vi skickar även ut videomaterial efter lansering och vid behov ytterligare vägledning. 

Andra tjänster vi erbjuder

Kundrecensioner

F3nix Omsorg AB
Uppdraget Pixeltokig tagit sig an uppfyller precis de önskningar vi har. Mottagandet är trevligt, professionellt, effektivt och resultatet blev bättre än väntat, vilket är riktigt roligt! Vi är väldigt nöjda med det arbete de gjort för oss och vår hemsida. Vi rekommenderar dem varmt!
F3nix Omsorg AB
Aisha Amin
Snabba, proffsiga och flexibla! Vi på Global Health Care College Sweden kan varmt rekommendera Pixeltokig, som hjälpte oss att utveckla vår webbsida. Sidan har tagits väl emot av våra kunder, varav flera relaterar till denna i samband med kundkontakt. Att den nu även finns på flera språk är ett extra plus, då vi verkar globalt. Tusen tack Pixeltokig, ni är inte bara snabba, proffsiga och flexibla, ni är bäst!
Aisha Amin
AAA Air Condition Center
En stor eloge till Pixeltokig, professionella, smidiga att ha att göra med och otroligt fin och flexibel kundservice. Fick både goda råd, vägledning genom vad skulle vara bättre för oss och fantastiskt gott bemötande. Rekommenderar dem varmt!!!!
AAA Air Condition Center
Katarzyna Kwietniewska
Ett riktigt bra bemötande, proffsiga och flexibla. Shabab är mycket trevlig, lätt att arbeta med, hjälpsam, svarar på alla frågor. Vi är mycket nöjda. Rekommenderar varmt. Tusen tack, Pixeltokig!
Katarzyna Kwietniewska

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig och förstå dina utmaningar och unika behov. Oavsett om det är en fullständig digital strategi, en uppdatering av er webbplats, SEO-optimering för ökad synlighet eller skapande av engagerande innehåll – vi är här för att hjälpa. 
 
Vänligen dela några rader om vad ni behöver hjälp med så återkommer vi så snart vi kan! 

Redo att komma igång?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.