Webbhotell och underhållstjänster

Få din första rabatt

Webbhotell och underhållstjänst i Sverige

Om du är en svensk företagare och vill rikta in dig på svenska webbkunder så Pixeltokig vara ett bra webbhotell för dig eftersom vi erbjuder våra kunder snabb webbplatshastighet samt fullständigt webbplatsunderhåll.

Det innebär att du inte bara köper vår hostingtjänst utan även vår fullständiga webbunderhållstjänst. Det innebär att vi ansvarar för alla tekniska aspekter av din webbplats. På så sätt kan du fokusera på din verksamhet och låta oss sköta underhållet av webbplatsen.

Webbunderhållstjänsten är endast tillgänglig om du hostar din webbplats på vår server (webbhotellstjänst). Låt oss titta lite närmare på våra tjänster för webbhotell och underhåll:

Vår tjänst för webbhotell och underhåll

Värdtjänst för webbplatser

Vår verksamhet finns i Stockholm, Sverige, och vi erbjuder webbhotelltjänster till våra kunder. Men eftersom vi har flera servrar i Europa kommer din webbplats att vara extremt snabb inom Europa.

Support för webbplatser och löpande underhåll

Support och underhåll av webbplatsen är inte en separat tjänst utan ingår i webbhotellet. Om du hostar din webbplats på vår server ser vi till att den är snabb, uppdaterad och fri från skadlig kod.

Tjänstepaket för support och löpande underhåll av webbplatser

Domän & Webbhotell

Vi erbjuder pålitliga och säker domän- och webbhotellstjänst för att säkerställa att din hemsida alltid är tillgänglig och körs smidigt.

SSL-certifikat

Ett SSL-certifikat håller användardata säkra och förhindrar varningar från Google. Vi ser till att din webbplats alltid har ett sådant.

Driftstoppsövervakning

Vi kommer ständigt att övervaka din webbplats för att säkerställa att den inte går ner ens för en enda sekund. Och om något går fel, kommer vi att se till att den kommer online så snart som möjligt.

Integration av Google Analytics, Search Console och Tag Manager.

Vid behov kommer vi att installera Google Analytics, Search Console, Tag Manager och Meta Pixel åt dig. 

Optimerat Cache-lager

Ett effektivt cache-lager är nyckeln till en snabb webbplats. Vi erbjuder skräddarsydda cache-lösningar, och du har alltid tillgång till WP-Rocket för att säkerställa optimal prestanda.

LiteSpeed Plattform

Vi förenklar din upplevelse med smarta funktioner och integrationer. När din hemsida är värd på vår LiteSpeed-plattform märker du omedelbart av förbättringen i hastighet och prestanda.

Utökad minne (RAM)

För att moderna system ska köra snabbt behöver de tillräckligt med minne. Oavsett vilket alternativ du väljer, erbjuder vi generöst med minne – möjligtvis branschens bästa för att säkerställa optimal prestanda.

Supportteam

Vårt dedikerade supportteam består av erfarna och kunniga specialister som talar svenska. & engelska och är redo att lösa dina frågor och problem.

Snabb Respons

Vi förstår vikten av snabb respons. Vår målsättning är att svara på dina förfrågningar och lösa problem så snabbt som möjligt.

Mångsidig kommunikation

För att ge dig flexibilitet och bekvämlighet erbjuder vi olika sätt att kommunicera med vår support, inklusive livechatt, e-post och telefon.

Kundutbildning

Vi strävar efter att inte bara lösa dina omedelbara problem utan också att utbilda och informera dig om bästa praxis. Vi vill hjälpa dig maximera användningen av våra tjänster.

Felsökning och Lösningar

Vi strävar aktivt efter att förhindra problem och optimera din övergripande upplevelse, vilket bidrar till att förbättra din synlighet och ranking på sökmotorer.

Varför välja oss framför andra hostingföretag?

När det gäller hosting av din webbplats erbjuder vi mycket mer än bara en plats där du kan lagra dina filer. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla en heltäckande lösning som inkluderar löpande underhåll och support.

Vi förstår att det inte räcker med att bara lansera en webbplats – du måste aktivt hantera och optimera den för att säkerställa att den alltid fungerar som bäst. Det är därför vårt team av experter ägnar sig åt att analysera din webbplats, identifiera områden som behöver förbättras och ta fram en personlig plan för att uppfylla dina specifika behov.

Våra paket är utformade för att hålla din webbplats uppdaterad, trygg och säker, vilket ger dig sinnesro att fokusera på din verksamhet. Vi tar hand om allt från säkerhetsuppdateringar till säkerhetskopiering, så att du kan koncentrera dig på det du gör bäst.

Så varför ska du välja oss? För vi är mer än bara ett webbhotell – vi är en partner för din framgång på nätet. Kontakta oss idag för att boka en konsultation med vårt expertteam och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta din webbplats till nästa nivå.

Andra tjänster vi erbjuder

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig och förstå dina utmaningar och unika behov. Oavsett om det är en fullständig digital strategi, en uppdatering av er webbplats, SEO-optimering för ökad synlighet eller skapande av engagerande innehåll – vi är här för att hjälpa. 
 
Vänligen dela några rader om vad ni behöver hjälp med så återkommer vi så snart vi kan! 

Redo att komma igång?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.