Om oss

Vilka är vi?

Vi har sedan 2014 hjälpt små och medelstora företag med deras digitala behov. Vi tror starkt på digitaliseringens krafter som möjliggörare för företag att växa och det är där Pixeltokig kommer in – som ett varumärke under Digital Agency Nordic AB. Vårt team av erfarna proffs är specialiserade på att skapa visuellt tilltalande och användarvänliga hemsidor, vilket leder till ett starkare varumärke och resultat. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att förstå deras unika behov och mål, och målet är att leverera moderna digitala lösningar som tar våra kunder till nästa nivå.

Utöver webbutveckling och grafisk design erbjuder Pixeltokig en rad digitala marknadsföringstjänster såsom leadsgenerering , sökmotoroptimering (SEO), marknadsföring i sociala medier (SMM) och sökordsannonsering (Google- & Youtube-annonser). Vi förstår att varje företag har sina egna specifika behov, och därför är vår målsättning att erbjuda skräddarsydda lösningar i varje projekt tar oss an. Vårt team av experter kommer att arbeta nära dig för att utveckla en digital strategi som passar dina affärsmål, och vi kommer att stå vid din sida för varje steg i processen.

På Pixeltokig är vi fokuserade på att leverera högkvalitativ service till våra kunder. Vi brinner för det vi gör och vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att lyckas i den digitala världen. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Pixeltokig, som ett varumärke under Digital Agency Nordic AB, kan hjälpa ditt företag att nå nästa nivå.

Kundrecensioner

F3nix Omsorg AB
Uppdraget Pixeltokig tagit sig an uppfyller precis de önskningar vi har. Mottagandet är trevligt, professionellt, effektivt och resultatet blev bättre än väntat, vilket är riktigt roligt! Vi är väldigt nöjda med det arbete de gjort för oss och vår hemsida. Vi rekommenderar dem varmt!
F3nix Omsorg AB
Aisha Amin
Snabba, proffsiga och flexibla! Vi på Global Health Care College Sweden kan varmt rekommendera Pixeltokig, som hjälpte oss att utveckla vår webbsida. Sidan har tagits väl emot av våra kunder, varav flera relaterar till denna i samband med kundkontakt. Att den nu även finns på flera språk är ett extra plus, då vi verkar globalt. Tusen tack Pixeltokig, ni är inte bara snabba, proffsiga och flexibla, ni är bäst!
Aisha Amin
AAA Air Condition Center
En stor eloge till Pixeltokig, professionella, smidiga att ha att göra med och otroligt fin och flexibel kundservice. Fick både goda råd, vägledning genom vad skulle vara bättre för oss och fantastiskt gott bemötande. Rekommenderar dem varmt!!!!
AAA Air Condition Center
Katarzyna Kwietniewska
Ett riktigt bra bemötande, proffsiga och flexibla. Shabab är mycket trevlig, lätt att arbeta med, hjälpsam, svarar på alla frågor. Vi är mycket nöjda. Rekommenderar varmt. Tusen tack, Pixeltokig!
Katarzyna Kwietniewska

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig och förstå dina utmaningar och unika behov. Oavsett om det är en fullständig digital strategi, en uppdatering av er webbplats, SEO-optimering för ökad synlighet eller skapande av engagerande innehåll – vi är här för att hjälpa. 
 
Vänligen dela några rader om vad ni behöver hjälp med så återkommer vi så snart vi kan! 

Redo att komma igång?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.