Hello Explainer

Hello Explainer

Venizum är en organisation som har utvecklat lösningar för Salesforce-ekosystemet och behövde en modern design för sin webbplats. De vände sig även till oss för hjälp med att lösa vissa tekniska problem.

Utmaningen

Utmaningen

Den främsta utmaningen var att skapa en landningssida som inkluderade flera videor samtidigt som snabba laddningstider bibehölls. Dessutom var vi tvungna att säkerställa att webbplatsens design följde branschstandarder för teknikindustrin.

Om Hello Explainer

Explainer Hello är en tjänst som erbjuds av Explainer, vilket är en online-verktyg för att skapa affärsrelaterade videor. Med över tio års erfarenhet inom branschen har Explainer utvecklat denna tjänst som svar på de frekventa förfrågningarna från sina kunder efter ett online-verktyg för videokreation.

Lösning

Funktioner med Lösning

Oavsett hur svår utmaningen är kan vår moderna lösning lösa den. Vi har noggrant beaktat våra kunders krav och kommit med funktioner och lösningar.

Börjande från skissen

Vi designade webbplatsens gränssnitt och användarupplevelse (UI/UX) på Figma och utvecklade sedan webbplatsen i samarbete med våra utvecklare.

Starting from the sketch

Optimerad hastighet

Vi finjusterar varje aspekt av en webbplats för att säkerställa maximal prestanda. Snabbare laddningstider = nöjdare kunder, fler konverteringar, förbättrade rankingar. Vinst för alla!

100% Mobilvänlig

Vi har designat webbplatsen på ett sätt som säkerställer att den är 100% mobilvänlig.

100% SEO-vänlig

Vi har utvecklat webbplatsen med noggrant övervägande för att säkerställa förbättrad synlighet i sökmotorer.

Huvudfunktioner

Hastighets­optimering
GDPR och cookies
Översättar- och WPML-klar
Under­tema
Elementor-klar
Tillgänglighet
Fullt funktions­duglig
Fullt anpassningsbar
Kund­recensions­integration
Fullt anpassningsbar
Perfekt sidhuvud och sidfot
Handlings­uppmanings­knapp

Resultatet

Resultatet

Efter noggrann design och noggrann problemåtgärd blir webbplatsen visuellt tilltalande och lämnar ett bestående intryck på besökare samtidigt som konverteringsgraderna förbättras avsevärt. Vårt team ser också till att webbplatsen är utformad med hänsyn till SEO-vänlighet, inklusive element som snabb laddning, mobilvänlighet och överensstämmelse med Googles gränssnitts- och användarupplevelse-riktlinjer. Detta överträffar konkurrensen och positionerar den för enastående framgång i den onlinevärlden.