MPP

MPP

MPP är ett diesel tankföretag som sökte en välutformad och funktionell webbplats från oss för att etablera en närvaro online, öka sin konverteringsfrekvens och påskynda sin affärstillväxt.

Utmaningen

Utmaningen

Den främsta utmaningen vi står inför i detta projekt är utformningen av webbplatsen. Vårt mål är att skapa en iögonfallande design som perfekt samspelar med estetiken inom teknikbranschen. Den måste vara visuellt tilltalande, samtidigt som den är enkel och intuitiv, och säkerställa att all nödvändig information är lättillgänglig för användarna.

Om Mpp

MPP är ett familjeägt företag med bas i södra Sverige. Sedan 2004 har det levererat säkra och användarvänliga dieselbehållare, tankstationer och lagringstankar till den skandinaviska marknaden.

Lösning

Funktioner med lösning

Oavsett hur tuff utmaningen är kan vår moderna lösning lösa den. Vi har noggrant beaktat våra kunders krav och tagit fram funktioner och lösningar.

Började med skissen

Vi designade webbplatsens gränssnitt och användarupplevelse på Figma och utvecklade sedan webbplatsen i samarbete med våra utvecklare.

Starting from the sketch

Optimerad hastighet

Vi finjusterar varje aspekt av en webbplats för att säkerställa maximal prestanda. Snabbare laddningstider = gladare kunder, fler konverteringar, förbättrade rankingar. Win-win!

100% Mobilanpassad

Vi har utformat webbplatsen på ett sätt som säkerställer att den är 100% mobilanpassad.

100% SEO-vänlig

Vi har utvecklat webbplatsen med noggrant övervägande för att säkerställa förbättrad synlighet på sökmotorer.

Huvudfunktioner

Hastighets­optimering
GDPR och cookies
Översättar- och WPML-klar
Under­tema
Elementor-klar
Tillgänglighet
Fullt funktions­duglig
Fullt anpassningsbar
Kund­recensions­integration
Fullt anpassningsbar
Perfekt sidhuvud och sidfot
Handlings­uppmanings­knapp

Resultatet

Resultatet

Efter noggrann design och grundlig problemhantering blir webbplatsen visuellt tilltalande och lämnar ett bestående intryck på besökare samtidigt som konverteringsfrekvenserna förbättras avsevärt. Vårt team ser även till att webbplatsen designas med hänsyn till SEO-vänlighet, inkluderar element som snabb laddning, mobilvänlighet och följsamhet med Googles gränssnitts- och användarupplevelsedesign (UI/UX)-riktlinjer, vilket överträffar konkurrensen och positionerar den för en oöverträffad framgång inom den digitala sfären.