Venizum

Venizum

Venizum är en organisation som har utvecklat lösningar för Salesforce-ekosystemet och behövde en modern design för sin webbplats. De vände sig även till oss för hjälp med att lösa vissa tekniska problem.

Venizum Mockup black

Utmaningen

Utmaningen

Den främsta utmaning vi står inför i detta projekt är designen av webbplatsen. Vårt mål är att skapa en iögonfallande design som perfekt överensstämmer med estetiken inom tech-industrin. Den måste vara visuellt tilltalande samtidigt som den är enkel och intuitiv, för att säkerställa att all nödvändig information är lättillgänglig för användarna.

Om Venizum

Venizum är en organisation med en specifik passion för att utveckla lösningar för Salesforce-ekosystemet. Med över 12 års erfarenhet inom Salesforce-ekosystemet har det etablerat en framgångsrik track record av att identifiera luckor och överbrygga dem med sina applikationslösningar.

Lösning

Funktioner med Lösning

Oavsett hur tuff utmaningen är kan vår moderna lösning lösa den. Vi har noggrant beaktat våra kunders krav och tagit fram funktioner och lösningar.

Börjande från skissen

Vi designade webbplatsens gränssnitt (UI/UX) på Figma och utvecklade sedan webbplatsen i samarbete med våra utvecklare.

Starting from the sketch

Optimerad hastighet

Vi finjusterar varje aspekt av en webbplats för att säkerställa maximal prestanda. Snabbare laddningstider = nöjdare kunder, fler konverteringar, bättre rankning. Win-win!

100 % Mobilvänlig

Vi har designat webbplatsen på ett sätt som säkerställer att den är 100 % mobilvänlig.

Venizum Mockup white

100% SEO-vänlig

Vi har utvecklat webbplatsen med noggrant övervägande för att säkerställa förbättrad synlighet på sökmotorer.

Huvudfunktioner

Hastighets­optimering
GDPR och cookies
Översättar- och WPML-klar
Under­tema
Elementor-klar
Tillgänglighet
Fullt funktions­duglig
Fullt anpassningsbar
Kund­recensions­integration
Fullt anpassningsbar
Perfekt sidhuvud och sidfot
Handlings­uppmanings­knapp

Resultatet

Resultatet

Efter noggrann design och grundlig åtgärdslösning blir webbplatsen visuellt tilltalande och lämnar ett bestående intryck på besökare, vilket väsentligt förbättrar konverterings­frekvenserna. Vårt team ser även till att webbplatsen designas med tanke på SEO-vänlighet, inkluderar element såsom snabb inläs­nings­hastighet, mobil­vänlighet och följsamhet till Googles UI/UX-riktlinjer. Detta gör att den överträffar konkurrensen och positionerar den för oöverträffad framgång inom den digitala världen.

Venizum Mockup black