Bättre arbetsmiljö

Bättre arbetsmiljö – Hjälp oss och anta utmaningen

Idag har Sverige ett växande problem med stress och arbetsrelaterade sjukdomar. Enligt Arbetsmiljöverket avlider 200 personer och cirka 32 000 sjukskriver sig varje år på grund av utbrändhet, vilket är en direkt effekt av dålig arbetsmiljö. Stress är något många upplever i liten eller stor utsträckning men vad blir konsekvensen? Stress och oro leder till sämre effektivitet och prestation, enligt Arbetsmiljöverket uppskattas att en anställd som lider av arbetsmiljöproblem har i genomsnitt ett produktionsbortfall på 38 %. Det torde därför vara en självklarhet att jobba förebyggande med företagets arbetsmiljö.

Arbetsmiljö på Pixeltokig

Pixeltokig är nystartad med en ambition att bli Sveriges roligaste webbyrå. Vad innebär det att vara Sveriges roligaste byrå kanske du undrar? För oss innebär det en arbetsplats full av glädje dit alla medarbetare kan gå utan måndagsångest och oro. Men det innebär också en arbetsrelation med våra kunder utan stress, oro och ångest – en underbar arbetsmiljö helt enkelt!

Detta kommer dock inte av sig själv utan alla måste ta sitt egna ansvar. Det ansvar Pixeltokig tar är att kontinuerligt jobba för att våra anställda ska må bra och har därför en tydlig arbetsmiljöpolicy med en konkret årlig handlingsplan för att nå utsatta mål. Att uppnå en bra arbetsmiljö med våra medarbetare och våra kunder blir en utmaning, en utmaning som vi är villiga att ta oss an och vi hoppas att ni som kund eller leverantör hjälper oss i denna utmaning!

Vi på Pixeltokig tycker att alla kan dra sitt strå till stacken för att göra Sverige mindre stressat och fyllt med mindre oro. Här på Pixeltokig ser vi fram emot ett 2016 fyllt av glädje. Vi hoppas såklart att ni gör oss sällskap i detta!